Запах улюбленого парфуму триватиме набагато довше, якщо нанести його на...

Улюблений аромат є у кожної жінки. Хтось віддаємо перевагу важким, масляним запахів, комусь подобається легкий, летить парфум. Живий Журнал Леді відкриває Вам кілька простих секретів нанесення парфуму, щоб його запах огортав Вас ніжним хмарою і залишався поруч, як можна довше.

Чому не варто наносити парфум на зап'ясті?

Традиційно вважається, що парфуми краще наносити на ніжну, тонку шкіру зап'ястя, щоб аромат швидко розігрівався і розкривався. Безумовно, в деяких випадках – це просто ідеальний варіант, але є ситуації, коли таке нанесення буде неправильним. Якщо Вам доводиться часто користуватися громадським транспортом, стосуватися дверних ручок або інших предметів, після яких руки залишаються брудними, то під час часто миття запах буде змиватися. Також парфум може змішуватися з запахом мила, вологих серветок. В таких випадках не варто наносити улюблений запах на зап'ясті.
Джерело
Для максимального розкриття і збереження запах краще наносити улюблений парфум за ніжну шкіру за вухами. Ця область також добре прогрівається циркулюючої кров'ю і запах зможе повноцінно розкритися.

Легке пахощі волосся

Багатьом жінкам не подобаються занадто важкі запахи. У цьому випадку, є просте рішення задачі. Парфум слід наносити не на шкіру, а на волосся. При цьому слід розбризкати парфум в повітрі і просто пройти під пахучим хмарою. Так запах накриє волосся ароматною вуаллю. У верхній одязі робити цього не слід, щоб запах не осідав на речах, а концентрувався лише на волоссі.

Джерело
У багатьох офісах із суворим дрес-кодом є навіть вимоги, що стосуються парфумів. Жінки не повинні відволікатися на різкі, важкі аромати парфумів. Щоб зберегти легке пахощами і при цьому нікого не турбувати, слід нанести парфуми на волосся, а потім зібрати їх в пучок або закріпити шпилькою. Основна концентрація запаху буде збережена в пасмах, а ви зможете залишати після себе лише легкий, ненав'язливий аромат. В кінці робочого дня буде досить розпустити волосся, труснути ними і аромат повноцінно розкриється, граючи новими нотами.
Можна також придбати спеціальних парфуми для волосся. Його текстура набагато легше звичних ароматів. Він зможе додати нові нотки в звичний для Вас спосіб.

Можна наносити парфум на внутрішній згин ліктя і шию?

Деякі звикли користуватися парфумами, завдавши кілька крапель на внутрішній згин ліктя або задню частину шиї, приховану під волоссям.
Дійсно, так можна робити, але слід пам'ятати декілька нюансів:
Шкіра на згині ліктя і шиї ніжна. Спиртова основа парфуму може її пересушувати, викликати алергічні реакції.
Якщо парфум наноситися на область шиї, то слід уникати тертя об шкіру синтетичних матеріалів. Це може стати причиною почервоніння.

Джерело
Не варто користуватися парфумами перед походом на пляж. Входять до складу засобу масла і спирт притягують шкідливий ультрафіолет, на шкірі можуть залишитися неприємні пігментні плями.

Парфум на одязі

Щоб улюблений запах був поруч як можна довше і при цьому не відволікав увагу на себе, можна наносити його на внутрішню підкладку жилета або піджака. Це зробить його звучання набагато ніжніше. Парфум буде розкриватися поступово, його запах буде легким і ненав'язливим.
Щоб не залишати на улюблених речах слідів парфуму, його слід рівномірно розподіляти по внутрішнім швах.

Секретне місце для нанесення парфуму

Один з кращих парфумерів світу Стівен Клэсс радить додавати кілька крапель на пупок.
«Будь-яка зона на тілі, яка випромінює тепло, підсилює запах, і ваш пупок робить саме це», — коментує Клэсс. До таких місць можна також віднести зону під колінами і в ліктьових згинах.

Кілька парфумерних секретів

Важкі східні аромати, приваблюють багатьох жінок, будуть звучати ніжніше і стриманіше, якщо наносити їх під одяг в невеликій кількості.
Важкі, насичені парфуми можна носити в аромакулонах. Варто додати 1-2 краплі в спеціальний кулон, виконаний з глини, і аромат буде обволікати ніжним хмарою, не обтяжуючи при цьому повітря навколо.

Джерело
Щоб духи швидко не зникали, можна наносити їх на шкіру, а зверху фіксувати непомітним шаром вазеліну.
Якщо нанести парфуми за 15 хвилин до виходу з дому, то спирт швидко вивітритися, а приємний запах буде триматися весь день.
Збережіть для себе прості секрети нанесення парфуму, користуйтеся улюбленими запахами правильно і отримуйте задоволення від ароматного хмари навколо Вас!
Джерело

Комментарии